Kuidas õigesti valmistada ja hoiustada värskeid köögivilju
Üks levinumaid probleeme, kui köögivilju ostame, on see, et tihti saab neid koju rohkem, kui kavatseme ühe eine tegemisel kasutada. Mitu korda oled sa avanud külmiku, näinud seal pruuniks läinud brokolit või lillkapsast ja ukse sama targalt sulgenud? Et vältida selliseid olukordi ja raiskamist, jagan mõned väga lihtsalt nipid, kuidas me professionaalses köögis köögivilju valmistame ja hoiustame. Oluline on, et toit püsiks värske ja säilitaks oma organoleptilised omadused ning prügikasti jõuaks sellest minimaalne kogus või üldse mitte midagi.
Loe lisaks
RETSEPTID | Jaanid ei pea olema lihapühad!
Jaanipäev näib järjest enam kui üks suur lihapüha, kuid loomulikult ei pea see nii olema! Loomade eestkoste organisatsioon Loomus ja Loomuse programm Taimsed valikud kutsuvad taas jaane tähistama looma-, keskkonna- ja tervisesõbralikult tehes jaanidel taimseid valikuid.