Kuidas sünnivad Roheboxi üllatuskastid?
Kui jõuludel ja sünnipäeval on kingitused tavapärased, siis Roheboxi tellimiskastid annavad mitu korda aastas võimaluse teha endale või sõbrale kingitus ning tutvuda uute vegantoodetega. Uurisime Roheboxi tiimilt, kuidas nende üllatuskastid ideest klientideni jõuavad ning kes kulisside taga toimetavad.
Loe lisaks
Foodtruck Retro rallib mööda festivale ja normaliseerib vegantoitu
Foodtruck Retro eestvedajad Markus Mekk ja Kadri Karu annavad intervjuu teisest Eesti otsast: Kadri vanemate juurest Vastseliinast. Nad pikutavad nädalavahetuse festivali järgselt voodis ja räägivad, kuidas nad kokku said, kuidas suvi möödus ja muust ka.
Loe lisaks
Restoran Klorofüll ja Indiast pärit peakokk Nevil viivad reisile ümber maailma
Tallinna südalinnas ühel hubasel tupiktänaval (Lätte 6) asub väike restoran Klorofüll, mis esindab kulinaaria tipptaset ning toidukultuuri mitmetahulisust. Saage tuttavaks Indiast pärit andeka peakoka Nevil Christopheriga, kes tuli Eestisse visiooniga midagi erakordset luua. Eesti sõprade ja Wait For It kogukonna toel on ta avanud uksed ning meisterdanud ainulaadse toiduelamuse, mis tutvustab erinevaid maailma maitseid, üks taldrik korraga.
Loe lisaks
Kamp terviseteadlikke mehi teeb taimetoidumaailmas ilma kanepikepikestega
Ühes Veerenni parklas asub väsinud hoone, mida esmapilgul eriti ei märka. Tegu on bussijuhtide endise ootepaviljoniga. Nüüd on sinna elu sisse puhumas The Naturisti tiim, kes teeb imesid kanepivalgust toodetega.
Loe lisaks
Lihaalternatiivide tootja: kõige raskem on arendada lihale sarnast tekstuuri
Taimsed pihvid, pelmeenid, vorstid… Thormi on vaikselt, kuid kindlalt veganite ja taimetoiduarmastajate südametesse pugemas. Kui suur väljakutse on muutusi ootavas maailmas, ent kitsal turul oma alternatiivse ideega kanda kinnitada? Ajakirja Vegan küsimustele vastab ettevõtte juht ja asutaja Peeter Tava.
Loe lisaks