Merehõnguline kõrvitsapüreesupp
Rimi on oma sortimenti lisanud Revo tooted, mis pakuvad alternatiivi kalatoodetele. Saime kingituseks nii Revo määrdeid kui ka täistaimseid lõheviile. Lõhemaitseline määre sobib imeliselt püreesupis asendama sulatatud juustu ja teisi kreemisust andvaid loomseid tooteid.
Loe lisaks
Lihtne ja koorene kartuligratään
Ei tea, mida õhtuks süüa teha? Meie ajakirja kujundaja Pille aitab sul selle probleemi lahendada! Tema loodud kartuligratääni retsept on tõesti väga lihtne ja võimalik, et kõik koostisosad on sul juba kapis ootamas.
Loe lisaks
Tofušnitslid
Tofu on imeline toiduaine, sest sellest saab teha nii soolsaseid kui ka magusaid roogasid. Täna juhatame teid soolaste toitude radadele ning jagame tofušnitslite retsepti. Mõnusat kokkamist!
Loe lisaks
“Kahvliga kliimamuutuste vastu” | Seenesoust kartuli ja salatiga
Keskkonda ja kliimat hoidev toit on täistaimne, väikse ressursikuluga, pakendivaba, hooajaline ja kohalik. Taimsete Valikute projekti “Kahvliga kliimamuutuste vastu” projektijuht Sanne Org käis turul ning otsis puuduolevad koostisosad, mis oleksid just kõike seda: loomulikult täistaimsed, aga ka hooajalised, kohalikud, kasvatatud mahedalt ning mida oleks võimalik osta nii vähese pakendiga kui võimalik. Tulemus on imemaitsev.
Vahemere inspiratsiooniga koorene šašlõkk
Iga aastaga on jaanilaua katmine maitsva veganitoiduga järjest lihtsam – erinevate lihaasendajate ja vegan šašlõkkide valik on nii mitmekülgne, et paljud pole ilmselt neid jõudnud veel kõiki ära katsetadagi. Samas võib vegan šašlõkki teha ka ise sojakotlettidest.
Loe lisaks