Merehõnguline kõrvitsapüreesupp

Retseptid

Kommenteeri
Rimi on oma sortimenti lisanud Revo tooted, mis pakuvad alternatiivi kalatoodetele. Saime kingituseks nii Revo määrdeid kui ka täistaimseid lõheviile. Lõhemaitseline määre sobib imeliselt püreesupis asendama sulatatud juustu ja teisi kreemisust andvaid loomseid tooteid.

Koostis:

  • 2 suuremat porgandit
  • 2 suuremat kartulit
  • 2 väiksem kõrvits
  • 1 keskmine sibul
  • 1 köögiviljadega puljongikuubik
  • 2 purki võiubasid
  • 100 g kaerakoort
  • 100-140 g Revo lõhemaitselist taimset määret
  • maitse järgi soola, sidrunipipart ja tilli

Serveerimiseks:

  • meelepärased seemned
  • leib
  • Revo lõhemamaitselist määret

Valmistamine:

  1. Koori ja tükelda köögiviljad (porgand, kartul, kõrvits, sibul). Vala potti ja kalla peale nii palju vett, et köögiviljad oleksid peaaegu veega kaetud. Lisa puljongikuubik. Keeda, kuni kõik köögiviljad on pehmed. Vajadusel sega aeg-ajalt.
  2. Kui köögiviljad on pehmed, lisa kurnatud võioad, kaerakoor, lõhemaitseline taimne määre ja maitseained. Püreesta segu ühtlaseks. Vajadusel lisa maitseaineid.
  3. Serveeri meelepäraste seemnete ja lõhemaitselise määrdega kaetud leivaviiluga.

Soovitus! Kui köögiviljad on pehmeks keenud, aga tundub, et vett on liiga palju, võid osa vett enne ülejäänud koostisosade lisamist ära kallata. Kui tundub, et supp on hoopis liiga paks, siis lisa vett või kaerakoort.

Retsept: Annaliisa Post

Lisa kommentaar

Email again: