Kommenteeri
Töönädal on olnud väsitav ja ei jaksa pikalt köögis vaaritada? See chilli sin carne retsept valmib kiiresti ja kogusest jätkub umbes neljale.

Koostis:

  • 220 g suitsutofut
  • 400 g tükeldatud tomateid
  • 400 g konservube (kidney)
  • 120 g konservmaisi
  • 1 punane sibul
  • 3 küüslauguküünt
  • 3–4 punast tšillikauna
  • peotäis värsket koriandrit
  • 1 köögiviljapuljongi kuubik
  • 2 tl vürtsköömneid
  • 2 tl suitsupaprikat
  • 2 sl toiduõli
  • tükk tumedat veganšokolaadi

Valmistamine

  1. Pane potti õli ja lülita pliit keskmisele kuumusele. Haki sibul ja küüslauk ning lisa potti. Kuumuta paar minutit ja lisa juurde kahvliga purustatud tofu ning konservtomatid. Seejärel lisa juurde maitseained, teelusikatäis soola, puljongikuubik ja 200 ml vett.
  2. Kui segu on haudunud 10 minutit, lisa juurde hakitud tšilli, šokolaad, oad ja mais ning lase veel 5–10 minutit haududa. Enne serveerimist lisa hakitud koriander.
  3. Serveeri soovi korral veganhapukoorega.

Retsept: Lene Otenurm / Taimsed Valikud

Lisa kommentaar

Email again: