Vahemere inspiratsiooniga koorene šašlõkk
Iga aastaga on jaanilaua katmine maitsva veganitoiduga järjest lihtsam – erinevate lihaasendajate ja vegan šašlõkkide valik on nii mitmekülgne, et paljud pole ilmselt neid jõudnud veel kõiki ära katsetadagi. Samas võib vegan šašlõkki teha ka ise sojakotlettidest.
Loe lisaks
Täidetud šampinjonid
Meie suvenumbris ilmus põnev täidetud šampinjonide retsept. Kes on juba jõudnud proovida?
Loe lisaks
Grillitud ja täidetud portobello seened
Jogurtimarinaadis India-pärane sojašašlõkk
India köögis populaarseid maitseid annab väga edukalt kombineerida suvisesse grilliõhtusse. Vürtsikas-magus jogurtimarinaad jätab grillitult sojale mõnusa krõmpsuva katte. Peale pigistatud laim aga loob roale tasakaaluka hapu meki.
Loe lisaks