Nostalgiline värske kapsa-frikadellisupp

Retseptid

Kommenteeri
Inimesed jagunevad kaheks: need, kes armastavad suppi süüa ja need, kes ei armasta. Frikadellisupp on selline, mis igale eestlasele teada! Järgnevalt toome teieni väga lihtsa supiretsepti… Ja kui ei teaks, ei saaks arugi, et frikadellid selles supis on täiesti taimsed!

Koostis:

  • 300 g Naturli taimseid palle
  • 100 g lehtpeterselli
  • 1 kg peakapsast
  • 2 l puljongit
  • 3 porgandit
  • 5 kartulit
  • 2 sibulat
  • Soovi korral taimset köögikoort või taimset hapukoort.

Valmistamine:

  1. Koori kartulid, porgandid, sibul. Tükelda sobivaks ning pane koos puljongiga keema. 
  2. Keeda köögivilju 10 minutit, lisa siis hakitud kapsas. Keeda, kuni kartulid on pehmed.
  3. Viimasena lisa supi hulka peeneks hakitud lehtpetersell ja pakk köögiviljapalle. Hoia tulel veel 5 minutit.
  4. Soovi korral lisa kreemisema elamuse jaoks serveeritud supi sisse ka veidi köögikoort või taimset hapukoort.

Lisa kommentaar

Email again: