Vegan kartuli-tangupuder ehk mulgipuder suitsuste kookoslaastudega

Retseptid

Kommenteeri
Sellest retseptist jätkub umbes neljale.

Koostis:

  • 1 kg kooritud kartuleid
  • 1,5 dl odrakruupe
  • 100 g õli
  • 1–2 sibulat
  • soola
  • pipart

Valmistamine:

  1. Kartulid tükelda kuubikuteks ja pane koos eelnevalt (paar tundi) leotatud odrakruupidega keema.
  2. Keeda, kuni mõlemad on pehmed, kurna ja tambi siis nuiaga pudruks.
  3. Prae sibul õlis ja lisa pudrule. Lisa enda maitse järgi soola ja pipart. Sega läbi.
  4. Serveeri koos kookosest “peekoniga”.

Kookosest “peekon”

Koostis:

  • 100 g kookoslaaste
  • 1 tl suitsutatud jahvatatud paprikat
  • 1 tl sibulapulbrit
  • 2 sl õli
  • soola
  • pipart

Valmistamine:

  1. Laota kookoslaastud salvrätikule.
  2. Sega väikeses kausis kokku õli ja maitseained.
  3. Pintselda vedelik kookoslaastudele.
  4. Pane laastud küpsetuspaberile ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 5–7 minutit.

Lisa kommentaar

Email again: