Kommenteeri
Retsepti autor on Anett Rannamets.

Koostis:

  • 4 keskmist tomatit⠀
  • 2 keskmist sibulat
  • 1 pakk Bon Soya maitsestamata tofut ⠀
  • 1 purk kookospiima
  • 100 g India pähkleid⠀
  • 1 tl India maitseainesegu (Garam Masala)⠀
  • 2 tl sibulapulbrit
  • 2 sl õli⠀⠀⠀
  • pöidlasuurune jupp ingverit⠀
  • soola

Valmistamine:⠀

  1. Haki sibulad ja prae õlis mõned minutid.
  2. Lisa hulka hakitud tomatid ja hakitud ingver. Hauta kaane all kuni tomatitükid on oma kuju kaotanud.
  3. Vala kõik pannilt blenderisse, kalla juurde terve konserv kookospiima ja eelnevalt üleöö leotatud India pähklid. Lisa ka sibulapulber ja India maitseainesegu. Püreesta kreemjaks.
  4. Vala kaste potti ning lisa sellesse tofutükid, vajadusel lisa ka soola. Lase keema.
  5.  Serveeri riisi ja värske salatiga.

Lisa kommentaar

Email again: