Retsepti autor on Anett Rannamets.
Koostis:
- 4 keskmist tomatit⠀
- 2 keskmist sibulat
- 1 pakk Bon Soya maitsestamata tofut ⠀
- 1 purk kookospiima
- 100 g India pähkleid⠀
- 1 tl India maitseainesegu (Garam Masala)⠀
- 2 tl sibulapulbrit
- 2 sl õli⠀⠀⠀
- pöidlasuurune jupp ingverit⠀
- soola
Valmistamine:⠀
- Haki sibulad ja prae õlis mõned minutid.
- Lisa hulka hakitud tomatid ja hakitud ingver. Hauta kaane all kuni tomatitükid on oma kuju kaotanud.
- Vala kõik pannilt blenderisse, kalla juurde terve konserv kookospiima ja eelnevalt üleöö leotatud India pähklid. Lisa ka sibulapulber ja India maitseainesegu. Püreesta kreemjaks.
- Vala kaste potti ning lisa sellesse tofutükid, vajadusel lisa ka soola. Lase keema.
- Serveeri riisi ja värske salatiga.