Tomatine musta oa supp avokaadosalsaga

Retseptid

Kommenteeri
Sügisesed tuuled on meile jaheda vihmasaju toonud! Eks see talv ole ka ukse taga. Et külm naha vahele ei poeks, jagame teiega 2018. aasta oktoobrinumbris ilmunud kohviku VIGRI loodud mõnusat retsepti!
Supp:
  • 200 g musti ube
  • 200 g vett
  • 80 g purustatud tomateid
  • 70 g punast sibulat
  • 10 g tomatipastat
  • 50 g paprikat
  • 20 g koriandrit
  • 6 g küüslauku
  • paprikapulbrit
  • tšillipulbrit
  • õli
  • soola-pipart
Avokaadosalsa:
  • 60 g avokaadot
  • 30 g punast sibulat
  • koriandrit
  • laimimahla
  • soola-pipart
  • tortiljat
Valmistamine:
  1. Koori ja haki sibul ja küüslauk, tükelda paprika ning kuumuta kõik õlis. Lisa pool teelusikatäit paprika- ja tšillipulbrit, kuumuta kergelt läbi. Lisa purustatud tomatid, oad ja vesi. Koriandrist eralda mõned lehed kaunistuseks, ülejäänud osa haki peeneks ning lisa supile. Hauta, kuni kõik koostisosad on pehmed. Blenderda supp ühtlaseks, maitsesta soola ja pipraga.
  2. Avokaadosalsa jaoks koori avokaado ja haki koos sibulaga väikesteks kuubikuteks. Maitsesta laimimahla, koriandri, soola ja pipraga.
  3. Tortilja lõika meelepärasteks tükkideks, nirista peale veidi oliiviõli, soola ja pipart ning küpseta ahjus 200 kraadi juures kuldpruuniks.
  4. Serveeri supp salsa ja tortiljadega.

Lisa kommentaar

Email again: