Kommenteeri
Tegemist on nõnda rohelise pastatoiduga, et isegi pastaks on kasutatud Bonduelle uusi rohelisi herne-suvikõrvitsamakaraone.

Koostis:

  • 250 g (rohelist) pastat
  • 250 g puhastatud brokolit
  • 200 g külmutatud rohelisi herneid
  • 200 g kaera köögikoort
  • 100 g spinatit
  • 2 sl maitsepärmi
  • 1 sl sibulapulbrit
  • 1 sl sojakastet
  • 1 dl pastakeeduvett
  • 1 sibul
  • seedermänniseemneid
  • kõrvitsaseemneid
  • soola

Valmistamine:

  1. Pane pasta keema. Auruta brokolit 5–6 minutit. Prae hakitud sibulat mõned minutid väheses õlis. Lisa pannile rohelised herned ja 100 g spinatit ning pane kaas peale. Hauta keskmisel tulel, kuni spinat on oma esialgse kuju kaotanud. Lisa sibulapulbrit ja maitsepärmi.
  2. Vala blenderisse terve pakk köögikoort ning tõsta hulka kõik, mis pannil. Lisa blenderisse ka veerand aurutatud brokolist ja sojakaste. Blenderda, kuni kaste on kreemjas. Vala kaste samale pannile, mida enne kasutasid, ning lisa hulka ka ülejäänud aurutatud brokoli. Lase mõned minutid brokolil kastmes maitsestuda. Vala hulka ka pastakeeduvett. Viimasena pane pannile pasta ning sega korralikult. Soovi korral lisa soola.
  3. Vahepeal rösti eraldi pannil veidi seedermänni- ja kõrvitsaseemneid, kuni need on võtnud õrnalt pruuni tooni. Serveerides puista röstitud seemned pasta peale.

Autor: Anett Rannamets

Lisa kommentaar

Email again: