Kommenteeri
Retsepti autoriks on Legevege ehk Janar Soo. Retsept ilmus ajakirjas Vegan 2019. aasta aprillis.
Koostis:
  • 500 g peeti
  • 3 porgandit
  • 500 g hapukapsast
  • 2 sibulat
  • 1 pakk taimseid viinereid
  • 2l puljongit (Food Studio aedvilja puljong sobib selleks ideaalselt!)
  • 3-4 sl valge veini äädikat
  • 2 sl suhkrut
  • soola, pipart
  • 2 sl õli
Valmistamine:
  1. Haki sibul ning riivi porgand ja peet.
  2. Kuumuta potis õli ning lisa porgand, sibul ja peet. Prae mõned minutid.
  3. Lisa hapukapsas, sega ning vala peale puljong. Keeda keskmisel tulel ,kuni köögiviljad on pehmed (20-30 minutit).
  4. Haki viinerid, prae mõned minutid jalisa supile.
  5. Serveerides sobib hästi peale Alpro toidukoor ja maitseroheline!

Lisa kommentaar

Email again: