Retsepti autoriks on Legevege ehk Janar Soo. Retsept ilmus ajakirjas Vegan 2019. aasta aprillis.
Koostis:
- 500 g peeti
- 3 porgandit
- 500 g hapukapsast
- 2 sibulat
- 1 pakk taimseid viinereid
- 2l puljongit (Food Studio aedvilja puljong sobib selleks ideaalselt!)
- 3-4 sl valge veini äädikat
- 2 sl suhkrut
- soola, pipart
- 2 sl õli
- Haki sibul ning riivi porgand ja peet.
- Kuumuta potis õli ning lisa porgand, sibul ja peet. Prae mõned minutid.
- Lisa hapukapsas, sega ning vala peale puljong. Keeda keskmisel tulel ,kuni köögiviljad on pehmed (20-30 minutit).
- Haki viinerid, prae mõned minutid jalisa supile.
- Serveerides sobib hästi peale Alpro toidukoor ja maitseroheline!