Retsepti autoriks on Göök.
Koostis:
- 4 portobello seent
- 2 spl oliiviõli
- Täidis:
- 1 väike punane sibul
- 1 sellerivars
- 1 küüslauguküüs
- 2 tomatit
- 1 kollane paprika
- 1 suvikõrvits
- 1 peotäis kikerherneid
- 1 peotäis musti oliive
- 1 peotäis värsket basiilikut
- 1 spl paprikapulbrit
- maitse järgi soola
- Balsamico kastet
Valmistamine:
- Haki sibul, seller, küüslauk, tomat, paprika ja suvikõrvits peenikesteks kuubikuteks. Poolita oliivid. Sega hulka loputatud kikerherned ja maitseained.
- Puhasta seened, uurista seente sisemusse kerge lohk.
- Pintselda seened õliga ja täida täidisega.
- Pane seened fooliumisse ja grilli seni, kuni need on küpsed.
- Serveeri värske salati ja Balsamico kastmega.