Šokolaadimuffin piparmündikreemiga

Retseptid

Kommenteeri
Sul on magusaisu, aga ei tea, mida küpsetada? Proovi neid imemaitsvaid šokolaadimuffineid! Retseptist valmib 10 muffinit.

Tainas:

  • 200 ml taimset piima
  • 190 ml suhkrut
  • 75 ml õli
  • 250 ml jahu
  • 75 ml kakaod
  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl õunaäädikat
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • Näpuotsatäis soola

Piparmündikreem:

  • 1 pk Planti taimset dessertkreemi
  • 3 spl tuhksuhkrut
  • 1 tl piparmündiessentsi
  • 1 laim

Valmistamine:

  1. Pane ahi sooja 180 kraadi juurde. Valmista ette muffinivormid. Sega kokku kõik vedelad koostisosad ja suhkur. Sega teises kausis kuivained. Kui ahi on soe, sega mõlemas kausis olevad segud kokku ja jaga taigen vormidesse. Pane muffinid ahju küpsema 20 minutiks või seniks, kuni taigen enam tiku külge ei hakka.
  2. Vahusta taimne dessertkreem, lisa tuhksuhkur, piparmündiessents ja poole laimi mahl. Vahusta seni,  kuni kreem on ühtlaselt vahus.
  3. Lase muffinitel jahtuda, seejärel pritsi pritskotiga peale kreem. Soovi korral kaunista näiteks kuivatatud lilleõitega.
Autor: Göök

Lisa kommentaar

Email again: