Tofust "munapuder" avokaadovõikul

Retseptid

Kommenteeri
Võileiva peale ei panema ainult poest ostetud valmistooteid, vaid mõnusad katted saab ka ise valmistada.
Koostis:
  • 250 g kobarkirsstomateid
  • 250 g maitsestamata tofut
  • 0,5 tl musta Himaalaja soola
  • 2 sl maitsepärmi
  • 0,5 tl kurkumit
  • 1 tl tilli
  • 1 avokaadot
  • 4 suurt viilu hapuleiba (või muud leiba-saia)
  • soolapähkleid
  • pipart
  • soola
  • oliiviõli
Valmistamine:
  1. Pane pannile veidi oliiviõli. Murenda tofu näppude vahel peeneks ning pane kuumale pannile. Lisa hulka kurkum, maitsepärm ja must sool. Sega põhjalikult. Prae 5–7 minutit, kuni maitsed on tofusse imendunud.
  2. Eelsoojenda ahi 250 kraadi peale. Pane ahjuplaadile kirsskobartomatid, pritsi neile veidi oliiviõli ning lisa soola ja pipart. Rösti ahjus, kuni mõned tomatid on pealt pruunid ning lõhki.
  3. Rösti hapuleivad. Avokaado tambi kahvliga kreemjaks. Määri avokaado hapuleivale, selle otsa tõsta “munapuder” ja lisa kõige peale mõned soolapähklid. Lisandiks võileiva kõrvale sobivad hästi ahjus röstitud tomatid.

Lisa kommentaar

Email again: