Kui uurisime lugejatelt, mida võiksime valmistada Rimi sortimenti lisatud Revo toodetest, saime mitu soovitust proovida võileivatorti. Mõeldud – tehtud!
Koostis:
- 18 viilu saia
Avokaadokreem:
- mitu pisikest avokaadot
- Ppotäis kirsstomateid
- 100 g veganhapukoort
- sidrunipipart
Tuunivõie:
- 1 tops täistaimset tuunikalapastat
- 200 g veganahapukoort
- 50 g veganmajoneesi
- 1 väiksem porrulauk
- musta soola
- pipart
Kaunistamiseks:
- veganlõhet
- kurki
- kirsstomateid
Valmistamine:
- Valmista avokaadokreem. Selleks purusta kahvliga avokaadod ning lisa tükeldatud tomatid, veganhapukoor ja sidrunipipar.
- Valmista tuunivõie. Selleks sega kokku täistaimne tuunikalapasta, veganhapukoor, veganmajonees, õhukesteks ribadeks viilutatud porrulauk, must sool ja pipar.
- Lao alusele 6 saiaviilu. Määri saiaviiludele pool tuunivõidest. Lao järgmine kiht saia ning kata see avokaadoreemiga. Lao viimane saiakiht ning kata see ülejäänud tuunivõidega.
- Kaunista meelepäraselt, kasuta näiteks veganlõhe, kurki ja tomatit.
- Lase enne serveerimist mõned tunnid seista.
Soovitus! Soovi korral võid saiadelt eemaldada koorikud. Meie seda seekord ei teinud. Lisaks võid valmistada laiema või kõrgema võileivatordi.
Retsept: Annaliisa Post