Merehõnguline võileivatort

Retseptid

Kommenteeri
Kui uurisime lugejatelt, mida võiksime valmistada Rimi sortimenti lisatud Revo toodetest, saime mitu soovitust proovida võileivatorti. Mõeldud – tehtud!

Koostis:

  • 18 viilu saia

Avokaadokreem:

  • mitu pisikest avokaadot
  • Ppotäis kirsstomateid
  • 100 g veganhapukoort
  • sidrunipipart

Tuunivõie:

Kaunistamiseks:

  • veganlõhet
  • kurki
  • kirsstomateid

Valmistamine:

  1. Valmista avokaadokreem. Selleks purusta kahvliga avokaadod ning lisa tükeldatud tomatid, veganhapukoor ja sidrunipipar.
  2. Valmista tuunivõie. Selleks sega kokku täistaimne tuunikalapasta, veganhapukoor, veganmajonees, õhukesteks ribadeks viilutatud porrulauk, must sool ja pipar.
  3. Lao alusele 6 saiaviilu. Määri saiaviiludele pool tuunivõidest. Lao järgmine kiht saia ning kata see avokaadoreemiga. Lao viimane saiakiht ning kata see ülejäänud tuunivõidega.
  4. Kaunista meelepäraselt, kasuta näiteks veganlõhe, kurki ja tomatit.
  5. Lase enne serveerimist mõned tunnid seista.

Soovitus! Soovi korral võid saiadelt eemaldada koorikud. Meie seda seekord ei teinud. Lisaks võid valmistada laiema või kõrgema võileivatordi.

Retsept: Annaliisa Post

Lisa kommentaar

Email again: