Retsepti autoriks on Vaniljetüümian. Retsept avaldati ajakirjas Vegan 2019. aasta aprillis.
      
Salat:
Valmistamine:
    - 200 g juursellerit
 - 100 g haput õuna
 - 80 g porrut
 - 70 g porgandit
 - 250 g vegan majoneesi (nt Tarplan)
 
- 4-5 piklikku saia või hot dog'i saia (nt peedipikuke)
 - 4-5 sojaviinerit (nt Bon Soya)
 - Serveerimiseks nt Sriracha majoneesi, magusat sinepikastet, ketšupit, krõbedat sibulat, soolatud maapähkleid.
 
Valmistamine:
- Haki/riivi kõik köögiviljad.
 - Sega kõik salati koostisosad kokku, maitsesta soovi korral veel soolaga.
 - Tee hot dog'i saiad soojaks ja grilli või prae vorstid.
 - Tõsta vorst saia vahele ning säti peale suur kuhi salatit. Serveeri mõne kastme ja krõbeda lisandiga.