Retsepti autoriks on Vaniljetüümian. Retsept avaldati ajakirjas Vegan 2019. aasta aprillis.
Salat:
Valmistamine:
- 200 g juursellerit
- 100 g haput õuna
- 80 g porrut
- 70 g porgandit
- 250 g vegan majoneesi (nt Tarplan)
- 4-5 piklikku saia või hot dog'i saia (nt peedipikuke)
- 4-5 sojaviinerit (nt Bon Soya)
- Serveerimiseks nt Sriracha majoneesi, magusat sinepikastet, ketšupit, krõbedat sibulat, soolatud maapähkleid.
Valmistamine:
- Haki/riivi kõik köögiviljad.
- Sega kõik salati koostisosad kokku, maitsesta soovi korral veel soolaga.
- Tee hot dog'i saiad soojaks ja grilli või prae vorstid.
- Tõsta vorst saia vahele ning säti peale suur kuhi salatit. Serveeri mõne kastme ja krõbeda lisandiga.