Kommenteeri
Retsepti autoriks on nüüdseks oma uksed sulgenud Fresko kohvik.

Koostis:

  • 2 baklažaani
  • 200 g kikerhernejahu
  • 2 norilehte
  • soola
  • pipart
  • vett
  • õli

Valmistamine:

  1. Lõika baklažaan umbes 0,3 cm paksusega ketasteks, soola kergelt ketaste mõlemad pooled ja aseta köögipaberile. Lase seista umbes 15 minutit, et baklažaanist vesi välja tuleks.
  2. Valmista samal ajal taigen. Rebi norilehed väikesteks tükkideks, kalla samasse kaussi kikerhernejahu ja vesi. Vett läheb nii palju, et segu oleks hapukoore paksune. Vispelda kogu taigen ühtlaseks.
  3. Kuumuta pannil õli, kuivata baklažaaniviilud ja kasta ühtlaselt taignasse. Prae mõlemalt poolt kuumas õlis, kuni taigen on krõbe.

Lisa kommentaar

Email again: