Retsepti autoriks on nüüdseks oma uksed sulgenud Fresko kohvik.
Koostis:
- 2 baklažaani
- 200 g kikerhernejahu
- 2 norilehte
- soola
- pipart
- vett
- õli
Valmistamine:
- Lõika baklažaan umbes 0,3 cm paksusega ketasteks, soola kergelt ketaste mõlemad pooled ja aseta köögipaberile. Lase seista umbes 15 minutit, et baklažaanist vesi välja tuleks.
- Valmista samal ajal taigen. Rebi norilehed väikesteks tükkideks, kalla samasse kaussi kikerhernejahu ja vesi. Vett läheb nii palju, et segu oleks hapukoore paksune. Vispelda kogu taigen ühtlaseks.
- Kuumuta pannil õli, kuivata baklažaaniviilud ja kasta ühtlaselt taignasse. Prae mõlemalt poolt kuumas õlis, kuni taigen on krõbe.