Kommenteeri
Jahedad õhtud teeb mõnusamaks vürtsikas supp. Siin on üks maitsev ja lihtne Tom Kha. Retsepti autoriks on Angelina Sorgina.

Koostis:

  • 400 ml kookospiima
  • 800 ml vett
  • 2 sl purustatud tomateid
  • 2 sl sidrunimahla
  • 2 tl Tom Kha pastat
  • 3 sl sojakastet
  • 100 g riisi-niitnuudleid
  • 0,5 suvikõrvitsat
  • 1 porgand
  • 0,5 punast paprikat
  • 1–2 sl toiduõli
  • 250 g tofut
  • soola
  • seesamiseemneid

Valmistamine:

  1. Puljongi valmistamiseks kaalu potti kookospiim, vesi ja purustatud tomatid ning aja keema. Lisa Tom Kha pasta, sidrunimahl ja 2 sl sojakastet, hoia keskmisel tulel veel 3–5 minutit.
  2. Nuudlid valmista pakendil oleva juhise järgi. Lõika juurikad ja tofu kuubikuteks. Prae neid pannil õli ja 1 sl sojakastmega 7–10 minutit, kuni juurikad on pehmed ja toful ääred krõbedad. Pane kaussi veidi nuudleid ja juurikaid ning vala peale puljong. Lisa seesamiseemned.

Lisa kommentaar

Email again: