Vaja läheb:
- õli praadimiseks
- 1 sibul
- 3 küüslauguküünt
- 1 porgand
- 1,5-2 tl Herbamare ürdisoola või puljongit
- 1 purk hakitud tomateid + 2 purgitäit vett
- 100 g pastat (lasanje Piccolo)
- 240 g taimseid köögiviljapalle
- serveerimiseks värsket basiilikut
- 50 g india pähkleid
- 60 g tofut
- 1/3 tl küüslaugupulbrit
- 1/3 tl sibulapulbrit
- 1 spl maitsepärmi
- 1/3 tl soola
- 2 tl sidrunimahla
- 80-100 ml vett
* Kogusest saab
4-6 portsu.
Valmistamine:
- Haki sibul, küüslauk ja porgand peeneks. Soovi korral võid porgandi riivida, et hoida kokku keetmisaega.
- Prae sibulat ja porgandit õlis 5 minutit.
- Lisa küüslauk ja sool. Prae veel 2 minutit.
- Nüüd lisa hakitud tomatid ning 2 purgitäit vett. Keeda kuni porgand on pehme.
- Nüüd lisa ka pasta ning keeda 5 minutit, enne kui lisad köögiviljapallid.
- Kui serveerid supi ricottaga, siis hakka nüüd seda valmistama.
- Keeda suppi, kuni pasta on pehme, maitse ning vajadusel lisa veel soola.
- Serveeri supp vegan ricotta ning värske basiilikuga.
- Leota india pähkleid kuumas vees 10 minutit.
- Kurna vesi pähklitelt, lisa kõik koostisained blenderisse ning püreesta.
- Maitse ning lisa soovi korral veel soola, sidrunimahla või vett, kui soovid vedelamat ricottat.