Lasanjesupp köögiviljapallidega ja ricottaga

Retseptid

Kommenteeri
Vaja läheb:
  • õli praadimiseks
  • 1 sibul
  • 3 küüslauguküünt
  • 1 porgand
  • 1,5-2 tl Herbamare ürdisoola või puljongit
  • 1 purk hakitud tomateid + 2 purgitäit vett
  • 100 g pastat (lasanje Piccolo)
  • 240 g taimseid köögiviljapalle
  • serveerimiseks värsket basiilikut
Vegan ricotta:
  • 50 g india pähkleid
  • 60 g tofut
  • 1/3 tl küüslaugupulbrit
  • 1/3 tl sibulapulbrit
  • 1 spl maitsepärmi
  • 1/3 tl soola
  • 2 tl sidrunimahla
  • 80-100 ml vett
* Kogusest saab 4-6 portsu.

Valmistamine:
  1. Haki sibul, küüslauk ja porgand peeneks. Soovi korral võid porgandi riivida, et hoida kokku keetmisaega.
  2. Prae sibulat ja porgandit õlis 5 minutit.
  3. Lisa küüslauk ja sool. Prae veel 2 minutit.
  4. Nüüd lisa hakitud tomatid ning 2 purgitäit vett. Keeda kuni porgand on pehme.
  5. Nüüd lisa ka pasta ning keeda 5 minutit, enne kui lisad köögiviljapallid.
  6. Kui serveerid supi ricottaga, siis hakka nüüd seda valmistama.
  7. Keeda suppi, kuni pasta on pehme, maitse ning vajadusel lisa veel soola.
  8. Serveeri supp vegan ricotta ning värske basiilikuga.
Vegan ricotta:
  1. Leota india pähkleid kuumas vees 10 minutit.
  2. Kurna vesi pähklitelt, lisa kõik koostisained blenderisse ning püreesta.
  3. Maitse ning lisa soovi korral veel soola, sidrunimahla või vett, kui soovid vedelamat ricottat.
Autor: Elys Limbak / Taimselt.ee

Lisa kommentaar

Email again: