Kas sa tead kedagi, kellele ei maitse burger? Kui jah, siis küllap ei ole ta kanaloogiburgerit saanud. Burger valmib kiirelt, on toitev ja imemaitsev. Kui eelistad krõbedat burksi, siis võid siin retseptis Mati kanaloogi asendada Mati krõbeda šnitsliga – sellisel juhul saad kanaloogi maitsestamiseks mõeldud maitseained ära jätta ja burgeri valmistamine on veel lihtsam.
Koostisosad:
- Pakk kanaloogi
- Pipar, sool ja paprikapulber kanaloogi maitsestamiseks
- Burgerisaiad
- Hapukurk
- Tomat
- Sibul
- Taimne juust
- Vürtsi armastajate salanipp: jalapeno
Kaste, koostisosad arvestatud kahele inimesele:
- Vegan majonees, 3 spl
- Hapukurgivedelik, 1 spl
- Purustatud küüslauk või küüslaugupulber, 0.5 tl
- Sinep, 0.5 tl
- Paprikapulber, 0.5 tl
Valmistamine:
Lõika hapukurk, tomat ja sibul viiludeks. Prae kanaloog keskmisel kuumusel umbes 7-8 minutit aeg-ajalt pöörates, kuni kanaloog on mõlemalt poolt kuldpruun. Rösti burgerisaiad pannil. Sega kõik kastme koostisosad kokku ja määri kaste burgerisaiadele. Pane burgeri sisu komponendid saiade vahele. Naudi ja täna mõttes Louis Lassenit geniaalselt lihtsa leiutise, hamburgeri eest.