Juustuga täidetud kõrvitsa malfatti alla rossa

Retseptid

Kommenteeri
Vaja läheb:
  • 400 g kõrvitsat, oliiviõli ja soolaga pehmeks küpsetatud
  • 280 nisujahu
  • 150 g riivitud veganjuustu
  • soola
  • pipart
  • ekstra väärisoliiviõli
Kastme jaoks:
  • 250 g toidukoort
  • 100 ml purustatud tomateid purgist
  • 150 g sibulat
  • ekstra väärisoliiviõli
  • soola
  • pipart
  • kuivatatud oreganot
Valmistamine:
  1. Püreesta jahtunud küpsetatud kõrvits ja hakka taina moodustamiseks järk-järgult jahu lisama. Ära muretse, kui tainas jääb pisut liiga kleepuv, võid veel pisut jahu lisada, et seda mugavalt sõtkuda. Sõtku, kuni moodustub ühtlane tainapall.
  2. Tee tainast 20-30 grammised tükid ja suru need käte vahel lapikuks.
  3. Lao lapikud tainatükid laua peale ja pane igale ühele keskele riivitud juustu. Nüüd tee neist pallikujulised malfatti’d.
  4. Samal ajal pane potis vesi keema.
  5. Seni, kuni ootad, et vesi keema läheks, tükelda sibul ja prae madalal kuumusel õlis, kuni see muutub kuldpruuniks. Lisa pisut soola, et sibulast suhkrud eralduksid.
  6. Nüüd lisa keevasse vette pastapallid.
  7. Lisa sibulale toidukoor. Kui see hakkab õrnalt mullitama, siis lisa ka tomatipasta. Sega korralikult läbi, maitse ja lisa maitse järgi soola, pipart ning oreganot.
  8. Pasta on valmis, kui see on vee peale tõusnud. Lisa pasta kastmele ja sega korralikult kokku. Serveeri koheselt.
Autor: Pille-Riin Priske

Lisa kommentaar

Email again: