Kas see on retsept või pigem kunstiprojekt? Selle üle võid otsustada ise, kuid tulemus on meisterdamist väärt ning pakub nostalgilist maitseelamust. Boonuseks saab ülejäänud koostisosad ära kasutada maitsva võileivamäärde tegemiseks.
Koostis:
- 349 g siidist tofut
- 200 g kikerherneid
- 100 g veganmajoneesi
- 1 tl India musta soola (kala namak)
- näputäis kurkumit (kollase värvi jaoks)
Valmistamine:
- Purusta blenderis kikerherned koos veganmajoneesi, musta soola ja kurkumiga.
- Lõika siidine tofu neljaks tükiks ja vormi need noa ja/või supilusika abil pooliku muna kujuliseks. Ole tofu käsitlemisel ettevaatlik, kuna see on väga habras. Kui oled kujuga rahul, tee tofu keskele teelusikaga väike auk.
- Pane kikerherne täidis minigrip kotti, lõika ära üks nurk ja täida tofumunad.
NB! Sega ülejäänud tofu ning kikerherne täidis kokku, et saada maitsev "munamääre" võileivale.
Retsept: Lene Otenurm