Kommenteeri
Kahele

Vaja läheb:
  • 100 g tofut, kuubikuteks tükeldatud
  • soola
  • 1 spl maisitärklist
  • 150 g pastat (nt spagetid või linguine)
  • 1 väike sibul, tükeldatud
  • pool keskmist paprikat, tükeldatud
  • 2 küüslauguküünt, pressitud või tükeldatud
  • 250 ml kaera- või sojakoort
  • 0,25 tl broilerimaitseainet (nt Meira)
  • 2-3 spl maitsepärmi
  • riivjuustu
Valmistamine:
  1. Pane tofukuubikud, sool ja maisitärklis karpi. Raputa kuni tofu on seguga kaetud. Kui soovid eriti „kanast“ pastat, siis lisa ka tofule broilerimaitseainet.
  2. Keeda soolaga maitsestatud vees pasta.
  3. Prae sibul, paprika ja küüslauk keskmisel tulel, kuni sibul on õrnalt läbipaistev.
  4. Lisa pannile kaerakoor, broilerimaitseaine, maitsepärm ja maitse järgi soola. Lisa ka paar supilusikatäit pastakeeduvett. Sega korralikult läbi ja lase madalal tulel mõni minut podiseda.
  5. Sega keedetud kaste pastaga.
  6. Raputa peale juustu.
Autor: Pille-Riin Priske / Veekann.ee

Lisa kommentaar

Email again: