Pastaroog bataadikastmes

Retseptid

Kommenteeri
Kahele

Vaja läheb:
Kaste:
  • üks keskmine bataat
  • 3 spl maitsepärmi
  • 100 ml vett
  • natuke soola ja pipart
  • soovi korral ka cayenne'i pipart, tšillihelbeid või paprikapulbrit
Pajaroog:
  • 200 g meelepäraseid makarone
  • keskmine suvikõrvits
  • punane sibul
  • peotäis koriandrit
  • purk kikerherneid või valgeid ube
  • natuke õli pannile
  • näpuotsaga soola
Valmistamine:
  1. Auruta või keeda bataat pehmeks, lase jahtuda.
  2. Eemalda bataadilt koor, lõika natuke väiksemateks tükkidest ning blenderda koos kastme teiste koostisosadega ühtlaseks ilusaks kastmeks. Vajadusel lisa jooksvalt vett.
  3. Keeda makaronid vastavalt pakil olevale juhendile.
  4. Haki sibul ja koriander, tükelda suvikõrvits, nõruta oad või kikerherned.
  5. Kuumuta pann keskmisele kuumusele. Lisa natuke õli, suvikõrvits, sibul ja näpuotsaga soola. Prae kuni suvikõrvits on pehme ja sibul natuke läbipaistev.
  6. Lisa kikerherned või oad, makaronid, kaste ja koriander. Lase natuke maitsetel seguneda ja serveeri.
Autor: Anu Tensing / Taimsed Valikud

Lisa kommentaar

Email again: