Taimsed Valikud kutsub kõiki üles tähistama Eesti Vabariigi aastapäeva loomasõbralikult ja taimselt ning mõtlema kõikidele Eesti elanikele, sh loomadele.
Koostis:
- 220 g suitsutofut
- 200 g maitsestamata kaerakreem või täistaimset hapukoore alternatiiv
- keskmine punane sibul
- maitse järgi soola ja sidrunipipart
- must leib
- margariin
- kurk
- till
Valmistamine:
- Haki suitsutofu ja punane sibul võimalikult peeneks. Võid selleks kasutada ka köögikombaini või riivi.
- Sega suitsutofu, punane sibul ja kaerakreem.
- Maitsesta soola ja sidrunipipraga.
- Tükelda leib ja määri leivatükkidele margariin. Lisa viilutatud kurk, suitsufoumääre ja till. Soovi korral lisa veel teisigi lisandeid.
PS! Need, kes veel mäletavad, kuidas tuunikala maitseb, ütlevad, et just seda see määre meenutab.
Retsept: Anu Tensing, MTÜ Loomus