Täistaimsed õhukesed pannkoogid

Retseptid

Kommenteeri
Kindlasti mäletavad kõik õhukesi pannkooke lapsepõlvest, millele maasikaid ja toormoosi sai peale pandud ning siis rulli keeratud! Spice the Spirit on loonud õhukestele pannkookidele veganretsepti. Need pannkoogid on nii imelised, et neid seda retsepti peab lihtsalt katsetama.

Koostis:

  • 200 ml kaerajooki
  • 120 g jahu
  • 1 sl õli
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • ½ tl soola

Valmistamine:

  1. Pane kaussi jahu, küpsetuspulber ja sool. Sega läbi.
  2. Seejärel kalla õli jahusegu sisse, sega põhjalikult.
  3. Lisa aeglaselt kaerajook. Sega korralikult läbi, et ei jääks klimpe. Hea pannkoogitainas on vedel, kuid mitte nagu vesi.
  4. Kui pann on kuum, tõsta kulbiga taigen panni keskele. Kulbi tagumise poolega juhi taigen pannil laiali.
  5. Küpseta ühelt poolt, kuni näed, et pealmine pool on tahenenud. Keera pannkook ümber ja küpseta veel 1–2 minutit. Korda, kuni taigen on otsas.
  6. Naudi mõne hea koduse moosiga või marjadega.

NB! Retseptis ei ole kasutatud suhkrut, kuna üldiselt on pannkoogitäidised alati magusad. Selle tainaga saab valmistada nii magusaid kui soolaseid pannkooke!

Lisa kommentaar

Email again: