Kalamaitseline paneeritud baklažaan

Retseptid

Kommenteeri
Kalamaitseline paneeritud baklažaan pakub üllatavaid maitseelamusi ja sobib hästi lauale taasiseseisvumispäeval.

Koostis:

  • Baklažaan 2 kg
  • Norilehed 6 tk
  • Kikerhernejahu 200-300 g
  • Sool
  • Pipar
  • Õli praadimiseks
  • Vesi

Valmistamine:

  1. Lõika baklažaan umbes 0,5 cm paksusteks ketasteks. Soola kergelt kettad üle ja jäta 30 minutiks seisma.
  2. Valmista paneering. Purusta kutteris norilehed, lisa need kikerhernejahule ja maitsesta segu pipraga, lisa vett ja vispelda seni, kuni segu on hapukooretaoline.
  3. Paneeri baklažaani kettad valmistatud segus. Prae pannil kuumas õlis, kuni krõbedaks muutumiseni.

Retsept: Ele-Liis Pintman
Foto: Matle Haavistu

Lisa kommentaar

Email again: