Kommenteeri
Detsembris tähistame loomasõbralikke jõule! Sellega seoses avaldab ajakiri Vegan terve detsembrikuu jooksul vaid selliseid retsepte, mis võiksid sobida pühadelauale. Siin on vegankasuka retsept, mille autoriks on Biomenu.

Kasukas:

  • 50 g hakitud sibulat
  • 200 g marineeritud kurki
  • 200 g keedetud porgandit
  • 400 g keedetud kartulit
  • 400 g keedetud peeti
  • 100 g konservhernest

Kaste:

  • 300 g (Biomenu) majoneesi
  • 1 tl kanget sinepit
  • 1 tl suhkrut
  • 0,5 tl soola

Valmistamine:

  1. Riivi keedetud kartul ja peet keskmise riiviga. Haki sibul ja hapukurk.
  2. Lao toiduained kihiti. Soovitatav on kasutada sirge serva ja lameda põhjaga klaasanumat.
  3. Põhi kata riivitud kartuliga, peale pane kiht sibulat, seejärel kas hapukurk või peet ning hernes. Peale pane kaste. Jäta külmkappi 2–3 tunniks tõmbama.
  4. Soovi korral võib kaunistada maitserohelisega.

Lisa kommentaar

Email again: