Kommenteeri
Täna on meil midagi kõigile bataadifännidele. Nimelt ilmus kevadnumbris Angelina Sorgina täidetud bataadi retsept ning nüüd jagame seda oma jälgijatega sotsiaalmeedias.

Koostis:

  • 2 keskmist bataati
  • 1 tomat
  • 3 päikesekuivatatud tomatit
  • pool peotäit värsket peterselli
  • peotäis rukolat
  • 1 kuhjaga sl taimset hapukoort või taimset jogurtit
  • 1 tl Dijoni sinepit
  • soola

Valmistamine:

  1. Eelsoojenda ahi 240–250 kraadini.
  2. Lõika bataadid pikkupidi pooleks ja peida kumbki fooliumi sisse. Küpseta 30–40 minutit, kuni need on täiesti pehmed.
  3. Salati jaoks lõika tomat ja päikesekuivatatud tomatid väikesteks kuubikuteks, haki petersell ja rukkola peeneks. Lisa hapukoor või jogurt, sinep ja sool ning sega läbi.
  4. Võta bataat fooliumist, tee kahvliga keskele veidi ruumi ja tõsta 1,5 sl salatit kummagi bataadi peale.

Retsept: Angelina Sorgina

Lisa kommentaar

Email again: