Täna on meil midagi kõigile bataadifännidele. Nimelt ilmus kevadnumbris Angelina Sorgina täidetud bataadi retsept ning nüüd jagame seda oma jälgijatega sotsiaalmeedias.
Koostis:
- 2 keskmist bataati
- 1 tomat
- 3 päikesekuivatatud tomatit
- pool peotäit värsket peterselli
- peotäis rukolat
- 1 kuhjaga sl taimset hapukoort või taimset jogurtit
- 1 tl Dijoni sinepit
- soola
Valmistamine:
- Eelsoojenda ahi 240–250 kraadini.
- Lõika bataadid pikkupidi pooleks ja peida kumbki fooliumi sisse. Küpseta 30–40 minutit, kuni need on täiesti pehmed.
- Salati jaoks lõika tomat ja päikesekuivatatud tomatid väikesteks kuubikuteks, haki petersell ja rukkola peeneks. Lisa hapukoor või jogurt, sinep ja sool ning sega läbi.
- Võta bataat fooliumist, tee kahvliga keskele veidi ruumi ja tõsta 1,5 sl salatit kummagi bataadi peale.
Retsept: Angelina Sorgina