See Pahupidi kohviku retsepti järgi valmiv kook sobib imeliselt lauale pidupäeval!
Põhi:
- 150 g küpsiseid (nt gluteenivaba Gullon)
- 45 g margariini
Segu:
- 200 g India pähkleid
- 70 g rammusat kookospiima
- laimimahla + ühe laimi koor
- 24 g agar-agarit
- 5 tilka rummiessentsi
- 3 ananassiviilu
- 115 g ananassimahla
- 150 g vett
- 65 g datleid
Valmistamine:
- Purusta küpsised ning sega sulatatud margariiniga. Suru segu 18 cm ümmarguse koogivormi põhja ja lase külmas seista, kuni segu valmistad.
- Keeda või leota pähklid. Aja agar koos ananassimahla ja veega keema, lase veidi jahtuda.
- Blenderda kõik koostisained ühtlaseks ning lisa vormi. Lase tarretumiseni külmas seista (u 1 tund).