Kommenteeri
See Pahupidi kohviku retsepti järgi valmiv kook sobib imeliselt lauale pidupäeval!

Põhi:

  • 150 g küpsiseid (nt gluteenivaba Gullon)
  • 45 g margariini

Segu:

  • 200 g India pähkleid
  • 70 g rammusat kookospiima
  • laimimahla + ühe laimi koor
  • 24 g agar-agarit
  • 5 tilka rummiessentsi
  • 3 ananassiviilu
  • 115 g ananassimahla
  • 150 g vett
  • 65 g datleid

Valmistamine:

  1. Purusta küpsised ning sega sulatatud margariiniga. Suru segu 18 cm ümmarguse koogivormi põhja ja lase külmas seista, kuni segu valmistad.
  2. Keeda või leota pähklid. Aja agar koos ananassimahla ja veega keema, lase veidi jahtuda.
  3. Blenderda kõik koostisained ühtlaseks ning lisa vormi. Lase tarretumiseni külmas seista (u 1 tund).


Lisa kommentaar

Email again: