Kahele
- 400 ml virsikumahla
- 120 g õunakuubikuid
- 0,5l tl värsket sidrunimahla
- musta jahvatatud pipart
- kaneelikoort
- 2 spl maisitärklist
- 0,25 tl suhkrut
- kaunistuseks virsikuviilud ja küpsisepuru
- Kuumuta keskmisel tulel virsikumahl ja õunakuubikud. Lisa õunakuubikud, sidrunimahl, kaneelikoor ja must pipar ning ja keeda segu, kuni õunad on pehmed. Tõsta pott tulelt ja eemalda kaneelikoor.
- Sega maisitärklis natukese vee või mahlaga. Kalla see vähehaaval kisselli hulka ja sega korralikult läbi. Pane pott uuesti tulele ja kuumuta kuni mulksumiseni.
- Tõsta pott kõrvale. Raputa kissellile peale pisut suhkrut, nii väldid kilejase koore tekkimist. Lase jahtuda ja serveeri küpsisepuru ning virsikuviiludega.