Prantsusepärane porru ja kartulisupp

Retseptid

Kommenteeri
Vaja läheb:
  • 160 g porrut, pestud ja tükeldatud
  • 200 g kooritud kartulit, õhukeseks viilutatud
  • 600 ml köögiviljapuljongit
  • soola
  • pipart
  • 50 g veganvõid
  • 1 tl ekstra neitsioliiviõli
  • 100 ml toidukoort
Valmistamine:
  1. Prae porru võis ja oliiviõlis madalal tulel kuni need muutuvad kergelt pruunikaks.
  2. Lisa kartulid ja kuum köögiviljapuljong.
  3. Keeda keskmisel tulel 15-20 minutit ja seejärel blenderda ühtlaseks supiks.
  4. Lisa sool, pipar ja toidukoor.
  5. Sega korralikult läbi ja serveeri koheselt.
Autor: Pille-Riin Priske / veekann.ee

Lisa kommentaar

Email again: