Retsepti autoriks on Anett Rannamets. Retsept ilmus ajakirjas Vegan 2019. aasta sügisel.
Koostis:
- 1 pakk maitsestamata Bon Soya tofut
- 2 sl suitsutatud jahvatatud paprikat
- 1 sl sibulapulbrit
- 2 sl õli
- sojakastet
- Parimaks tulemuseks lõika väga terava noaga tofust kahemillimeetrised viilud. Laota need lõikelauale üksteise kõrvale.
- Sega kokku sibula- ja paprikapulber.
- Vala kõigele veidi sojakastet ja puista maitseaine segu veidi ühele ja ka teisele poole tofut.
- Aja pann kuumaks, pane sinna veidi õli.
- Laota tofutükid kuumale pannile. Prae, kuni tofuriba ääred on pruuniks läinud.
- Võileib tee näiteks nii: rösti leib või sai, pane sellele veidi hummust või avokaadomääret, lisa rohelist: spinatit ja idusid. Kõige peale pane tofu.