Retsepti autoriks on Göök. Retsept ilmus ajakirjas Vegan 2019. aasta sügisel.
Koostis:
- 500 g kõrvitsat
- 400 g värvilist pastat
- 1 muskaatpähkel
- 100 ml taimset koort
- 200 g kikerherneid
- Suitsupaprika maitseainet
- Soola
- Rukolat
- Kirsstomateid
- Koori, puhasta ja tükelda kõrvits kuubikuteks.
- Pane kõrvits vähese veega madalale tulele hauduma.
- Hauta pehmeks, lisa maitseained, riivi veidi muskaati ja maitsesta soola ning suitsupaprika maitseainega.
- Pane keema pasta, lisa keeduvette ka veidi soola.
- Püreesta kõrvits, vajadusel maitsesta veel.
- Lisa püreele kikerherned.
- Kui pasta on al dente, siis kurna ja loputa üle jaheda veega.
- Seejärel sega pasta kokku kõrvitsapüreega ja kuumuta veel korra läbi.
- Serveeri koos rukola või spinatiga. Väga hästi sobivad juurde ka kirsstomatid!