Kreemine kõrvitsapasta rukola ja kirsstomatitega

Retseptid

Kommenteeri
Retsepti autoriks on Göök. Retsept ilmus ajakirjas Vegan 2019. aasta sügisel.

Koostis:

  • 500 g kõrvitsat
  • 400 g värvilist pastat
  • 1 muskaatpähkel
  • 100 ml taimset koort
  • 200 g kikerherneid
  • Suitsupaprika maitseainet
  • Soola
  • Rukolat
  • Kirsstomateid
Valmistamine:
  1. Koori, puhasta ja tükelda kõrvits kuubikuteks.
  2. Pane kõrvits vähese veega madalale tulele hauduma.
  3. Hauta pehmeks, lisa maitseained, riivi veidi muskaati ja maitsesta soola ning suitsupaprika maitseainega.
  4. Pane keema pasta, lisa keeduvette ka veidi soola.
  5. Püreesta kõrvits, vajadusel maitsesta veel.
  6. Lisa püreele kikerherned.
  7. Kui pasta on al dente, siis kurna ja loputa üle jaheda veega.
  8. Seejärel sega pasta kokku kõrvitsapüreega ja kuumuta veel korra läbi.
  9. Serveeri koos rukola või spinatiga. Väga hästi sobivad juurde ka kirsstomatid!

Lisa kommentaar

Email again: