Kommenteeri
Loodusvägi on kirja pannud ühe megapõneva retsepti, milleks on karrikapsas. Idamaised maitsed on alati nii mõnusad ja mõelge kui need veel kodumaistega saab kokku panna!

Koostis:

  • 1 kg värsket hapukapsast
  • 400g Loodusvägi kookospiima
  • 50 g Loodusvägi india pähkleid tamari röstiga
  • Loodusvägi himaalaja soola maitse järgi
  • Loodusvägi heledat agaavisiirupit maitse järgi
  • 30 g kollast karripastat
  • 25 g sidrunheina
  • 15 g punast tšillit
  • 0,5 tl kurkumit
  • värsket koriandrit kaunistuseks

Valmistamine:

  1. Prae õlis karripasta, tükeldatud sidrunhein, laimilehed, punane tšilli (hakitud ja seemneteta) umbes 5 min. Lisa värske hapukapsas ja kookospiim, kuumuta madalal tulel 20-30 min.
  2. Maitsesta soola ja agaaviga. Lisa india pähklid ja kuumuta tasasel tulel veel 10 min. Kaunista ja serveeri värske koriandriga.
  3. Retsept sobib iseseisvaks nautimiseks lõuna- või õhtusöögiks.
  4. Tummisena kõhutäie saamiseks proovi ka koos riisinuudlitega!

Retsepti autor: Timo Tepp, vabakutseline kokk

Lisa kommentaar

Email again: