Loodusvägi on kirja pannud ühe megapõneva retsepti, milleks on karrikapsas. Idamaised maitsed on alati nii mõnusad ja mõelge kui need veel kodumaistega saab kokku panna!
Koostis:
- 1 kg värsket hapukapsast
- 400g Loodusvägi kookospiima
- 50 g Loodusvägi india pähkleid tamari röstiga
- Loodusvägi himaalaja soola maitse järgi
- Loodusvägi heledat agaavisiirupit maitse järgi
- 30 g kollast karripastat
- 25 g sidrunheina
- 15 g punast tšillit
- 0,5 tl kurkumit
- värsket koriandrit kaunistuseks
Valmistamine:
- Prae õlis karripasta, tükeldatud sidrunhein, laimilehed, punane tšilli (hakitud ja seemneteta) umbes 5 min. Lisa värske hapukapsas ja kookospiim, kuumuta madalal tulel 20-30 min.
- Maitsesta soola ja agaaviga. Lisa india pähklid ja kuumuta tasasel tulel veel 10 min. Kaunista ja serveeri värske koriandriga.
- Retsept sobib iseseisvaks nautimiseks lõuna- või õhtusöögiks.
- Tummisena kõhutäie saamiseks proovi ka koos riisinuudlitega!
Retsepti autor: Timo Tepp, vabakutseline kokk