Päikesekuivatatud tomatitega “toorjuust”

Retseptid

Kommenteeri
See "toorjuust" sobib imeliselt võileivakatteks, köögiviljade kõrvale või pastakastmeks. Autor on  Anett Rannamets.

Koostis:

  • 150 g leotatud India pähkleid
  • 6–10 päikesekuivatatud tomatit
  • 200 ml vett
  • 1 sidruni mahl
  • 1 tl soola
  • tšillihelbeid

Valmistamine:

  1. Leota India pähkleid üleöö vees, keeda 15 minutit pliidil või 5 minutit mikrolaineahjus.
  2. Kurna pähklid, pane blenderisse koos uue veega. Blenderda kreemiks, lisa ülejäänud koostisosad ja blenderda, kuni segunenud.
  3. Kasuta võileivakattena, köögiviljade kõrvale, pastakastmena vms.

Lisa kommentaar

Email again: