Vaja läheb
1 pakk Mati krõbedat kanaloogi
120 g riisinuudleid
1 paksoi
2 küüslauguküünt
0,5 tl tšillihelbeid
40 g maapähklivõid
40 g sojakastet
15 g seesamiõli
15 g riisiäädikat
25 g maapähkleid
Rohelist sibulat
Oliiviõli
Soola
Musta pipart
Suhkrut
Valmistamine
Head isu!
1 pakk Mati krõbedat kanaloogi
120 g riisinuudleid
1 paksoi
2 küüslauguküünt
0,5 tl tšillihelbeid
40 g maapähklivõid
40 g sojakastet
15 g seesamiõli
15 g riisiäädikat
25 g maapähkleid
Rohelist sibulat
Oliiviõli
Soola
Musta pipart
Suhkrut
Valmistamine
- Aseta soolaga maitsestatud vesi keema ning keeda riisinuudleid 3-4 minutit. Lõika paksoi väiksemateks tükkideks. Koori ja haki küüslauk.
- Kuumuta pannil oliiviõli ning küpseta krõbe kanaloog mõlemalt poolt kuldseks. Lase mõned minutid jahtuda ja lõika viiludeks. Kuumuta paksoi koos küüslaugu ja tšillihelvestega pannil läbi.
- Sega maapähklivõi koos 1 tl suhkru ja 3 spl veega ning sega korralikult vispliga läbi. Lisa sojakaste, seesamiõli ja riisiäädikas.
- Lisa nuudlid ja kaste pannile ülejäänud komponentide juurde ning kuumuta kõrgel kuumusel, pidevalt segades, 2-3 minutit, kuni kaste jääb nuudlite külge kinni. Maitsesta soola ja pipraga.
- Jaga stir-fry taldrikutele. Lisa Mati krõbeda kanaloogi viilud ning serveeri tšillihelveste, rohelise sibula ja maapähklitega.
Head isu!