Mati krõbe kanaloog maapähklikastmes stir-fry nuudlitega

Retseptid

Kommenteeri
Vaja läheb
1 pakk Mati krõbedat kanaloogi
120 g riisinuudleid
1 paksoi
2 küüslauguküünt
0,5 tl tšillihelbeid
40 g maapähklivõid
40 g sojakastet
15 g seesamiõli
15 g riisiäädikat
25 g maapähkleid
Rohelist sibulat
Oliiviõli
Soola
Musta pipart
Suhkrut

Valmistamine
  1. Aseta soolaga maitsestatud vesi keema ning keeda riisinuudleid 3-4 minutit. Lõika paksoi väiksemateks tükkideks. Koori ja haki küüslauk.
  2. Kuumuta pannil oliiviõli ning küpseta krõbe kanaloog mõlemalt poolt kuldseks. Lase mõned minutid jahtuda ja lõika viiludeks. Kuumuta paksoi koos küüslaugu ja tšillihelvestega pannil läbi.
  3. Sega maapähklivõi koos 1 tl suhkru ja 3 spl veega ning sega korralikult vispliga läbi. Lisa sojakaste, seesamiõli ja riisiäädikas.
  4. Lisa nuudlid ja kaste pannile ülejäänud komponentide juurde ning kuumuta kõrgel kuumusel, pidevalt segades, 2-3 minutit, kuni kaste jääb nuudlite külge kinni. Maitsesta soola ja pipraga.
  5. Jaga stir-fry taldrikutele. Lisa Mati krõbeda kanaloogi viilud ning serveeri tšillihelveste, rohelise sibula ja maapähklitega.

Head isu!

Lisa kommentaar

Email again: