Kommenteeri
Pühapäevaks lubab põrgukuumust, seega tuleb varuda koju sorbeti koostisosad, et end jahutada ja maitsemeeli hellitada.

Koostis:

  • 400 g sügavkülmutatud mangokuubikuid
  • 175 ml kookoskoort (24% rasvasisaldus)
  • 2 spl vahtrasiirupit
  • vahvlikoonuseid
  • kaunistuseks kookoslaaste

Valmistamine:

  1. Purusta kõik komponendid köögikombainis, kuni saad ühtlaselt siidise massi. Vala segu hoiunõusse (kasutasin leivavormi) ja tõsta 2–3 tunniks sügavkülma.
  2. Vormi pallid ja naudi kohe.

Soovitus! Kui jätad sorbeti kauemaks sügavkülma, siis tuleb sel lasta toatemperatuuril natuke sulada, enne kui saab serveerida.

Retsept: Kersti Kuuse

Lisa kommentaar

Email again: