Käsitöö-friikartulid maapähklikastmega

Retseptid

Kommenteeri
Sellest Natty retseptist saab söönuks kaks inimest.

Maapähklikaste:

  • 125 g Natty kreemist maapähklivõid
  • 1 sl pruuni suhkrut
  • 1 sl riisiäädikat
  • 2 sl sidrunimahla
  • 3 sl Sweet Chili kastet
  • 2 küüslauguküünt
  • 3 sl keevat vett
  • soola

Friikartulid:

  • 4–5 suurt kartulit
  • meresoola
  • rapsiõli

Valmistamine:

  1. Friikartulite jaoks pese ja koori kartulid, tükelda ühesuurusteks pulkadeks. Keeda soolaga maitsestatud vees 3 minutit. Seejärel kurna ja friteeri madalal kuumusel kergelt. Lõpuks friteeri, kuni saavutad mõnusa krõbeduse ja kuldpruuni värvi. Maitsesta meresoolaga.
  2. Kastme jaoks blenderda omavahel kõik koostisained ühtlaseks massiks ja seejärel maitsesta soolaga. Serveeri kastet koos friikartulitega.

Lisa kommentaar

Email again: