Sellest Natty retseptist saab söönuks kaks inimest.
Maapähklikaste:
- 125 g Natty kreemist maapähklivõid
- 1 sl pruuni suhkrut
- 1 sl riisiäädikat
- 2 sl sidrunimahla
- 3 sl Sweet Chili kastet
- 2 küüslauguküünt
- 3 sl keevat vett
- soola
Friikartulid:
- 4–5 suurt kartulit
- meresoola
- rapsiõli
Valmistamine:
- Friikartulite jaoks pese ja koori kartulid, tükelda ühesuurusteks pulkadeks. Keeda soolaga maitsestatud vees 3 minutit. Seejärel kurna ja friteeri madalal kuumusel kergelt. Lõpuks friteeri, kuni saavutad mõnusa krõbeduse ja kuldpruuni värvi. Maitsesta meresoolaga.
- Kastme jaoks blenderda omavahel kõik koostisained ühtlaseks massiks ja seejärel maitsesta soolaga. Serveeri kastet koos friikartulitega.