Kommenteeri
Kapsa-tofupirukad on ideaalne hommikusöök nädalavahetuseks või mõnus vahepala niisama söömiseks.

Koostis:

  • 275 g täisaimset lehttainast
  • 400 g kapsast
  • 150 g tofut
  • 1–2 sl toiduõli
  • 0,5 tl soola
  • pipart

Valmistamine:

  1. Täidise valmistamiseks prae ribastatud kapsas purustatud tofuga õlisel pannil, kuni kapsas on pehme. Maitsesta soola ja pipraga. Lase jahuta.
  2. Eelsoojenda ahi 210 kraadini.
  3. Lõika sulatatud lehttainas kaheksaks. Määri ääred veega. Aseta igale ruudule 1–1,5 supilusikatäit täidist (kuhjaga) ja voldi kokku.
  4. Tõsta kõik pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 210 kraadi juures 13–15 minutit.

Retsept: Angelina Sorgina

Lisa kommentaar

Email again: