Kapsa-tofupirukad on ideaalne hommikusöök nädalavahetuseks või mõnus vahepala niisama söömiseks.
Koostis:
- 275 g täisaimset lehttainast
- 400 g kapsast
- 150 g tofut
- 1–2 sl toiduõli
- 0,5 tl soola
- pipart
Valmistamine:
- Täidise valmistamiseks prae ribastatud kapsas purustatud tofuga õlisel pannil, kuni kapsas on pehme. Maitsesta soola ja pipraga. Lase jahuta.
- Eelsoojenda ahi 210 kraadini.
- Lõika sulatatud lehttainas kaheksaks. Määri ääred veega. Aseta igale ruudule 1–1,5 supilusikatäit täidist (kuhjaga) ja voldi kokku.
- Tõsta kõik pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 210 kraadi juures 13–15 minutit.
Retsept: Angelina Sorgina