Kommenteeri
10 väikest rulli

Vaja läheb:
  • 1 tass leotatud kreeka pähkleid (4 h)
  • pool tassi vees leotatud päikesekuivatatud tomateid(1 h)
  • 1 sibul
  • 3-4 šampinjoni
  • 2 riivitud porgandit
  • 1 spl agaavisiirupit
  • 1,5 tl suitsutatud paprikat
  • 1 tl oreganot
  • 1 tl tüümiani
  • 1/2 tl pipart
  • 1 tl sibulapulbrit
  • 1 spl kookos aminot
  • 5 norilehte
Valmistamine:
  1. Purusta porgandid ja seened köögikombainis. Lase purustada just nii kaua, et tekiks mõnusad väiksed tükid aga mitte liiga ühtlane mass. Aseta porgandi ja seene puru hetkeks kõrvale eraldi kaussi.
  2. Järgmisena purusta köögikombainis leotatud kreeka pähklid, leotatud päikesekuivatatud tomatid, sibul, agaavisiirup, kookos amino ja maitseained. Töötle, kuni segu on ühtlane.
  3. Lisa segu porgandi ja seene massile ja sega kõik ühtlaseks massiks.
  4. Võta norilehed ja lõika lehed kääridega pooleks. Aseta vorsti segu poolele lehele ühtlaselt paari sentimeetri laiuselt. Rulli segu vorsti sarnaseks, soovitud paksusega. Võid lisada natuke vett norilehtedele, et vältida pragunemist.
  5. Kuivata rulle dehüdraatoris umbes 6-8 tundi. Kui soovid tõeliselt kuiva tekstuuriga tulemust, lase neil kauem kuivada.
  6. Naudi toorvorste taimsel snäkivaagnal või meelepärase salatiga.
Autor: Reelyka Kristel

Lisa kommentaar

Email again: