10 väikest rulli
Vaja läheb:
- 1 tass leotatud kreeka pähkleid (4 h)
- pool tassi vees leotatud päikesekuivatatud tomateid(1 h)
- 1 sibul
- 3-4 šampinjoni
- 2 riivitud porgandit
- 1 spl agaavisiirupit
- 1,5 tl suitsutatud paprikat
- 1 tl oreganot
- 1 tl tüümiani
- 1/2 tl pipart
- 1 tl sibulapulbrit
- 1 spl kookos aminot
- 5 norilehte
- Purusta porgandid ja seened köögikombainis. Lase purustada just nii kaua, et tekiks mõnusad väiksed tükid aga mitte liiga ühtlane mass. Aseta porgandi ja seene puru hetkeks kõrvale eraldi kaussi.
- Järgmisena purusta köögikombainis leotatud kreeka pähklid, leotatud päikesekuivatatud tomatid, sibul, agaavisiirup, kookos amino ja maitseained. Töötle, kuni segu on ühtlane.
- Lisa segu porgandi ja seene massile ja sega kõik ühtlaseks massiks.
- Võta norilehed ja lõika lehed kääridega pooleks. Aseta vorsti segu poolele lehele ühtlaselt paari sentimeetri laiuselt. Rulli segu vorsti sarnaseks, soovitud paksusega. Võid lisada natuke vett norilehtedele, et vältida pragunemist.
- Kuivata rulle dehüdraatoris umbes 6-8 tundi. Kui soovid tõeliselt kuiva tekstuuriga tulemust, lase neil kauem kuivada.
- Naudi toorvorste taimsel snäkivaagnal või meelepärase salatiga.