Kommenteeri
Retsepti autor on restoran Plant.
Koostis:
  • 300 g peenelt riivitud peeti
  • 150 g toortatrajahu
  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 200 ml sojapiima
  • 200 ml kookosõli
  • 15 g kakaopulbrit
  • 50 g maapähklivõid
  • 40 g suhkrut
  • 1 tl õunaäädikat
  • 1 tl küpsetuspulbrit
Valmistamine:
  1. Riivi keedetud peet kõige peenema riiviga.
  2. Lisa segule vesivannil sulatatud šokolaad, maapähklivõi ja kookosõli.
  3. Sega kuivained kausis ja sega peedi segule.
  4. Sega omavahel taimne piim, õunaäädikas ja suhkur. Lisa järk-järgult ülejäänud segule.
  5. Küpseta eelnevalt õlitatud koogivormis 180-kraadi juures 25 minutit.

Lisa kommentaar

Email again: