Kommenteeri
Sel korral on Spice the Spirit loonud spetsiaalse suupisteretsepti, et su pidulaualt ei puuduks traditsioonilise hõnguga ent vegankuues maitsvad snäkid

Koostis:

  • 10 väga väikest kartulit
  • 1 tl veganjogurtit
  • 1 tl majoneesi
  • näpuotsaga musta soola
  • näpuotsaga kurkumit
  • tilli
  • paprikamaitseainet

Valmistamine:

  1. Võta 10 miniatuurset kartulit, pese need puhtaks ja aseta potti. Lisa vesi ja pane siis pliidile 10 minutiks keema.
  2. Kontrolli noaga, kas kartulid on seest pehmed. Kurna ja loputa kartulid külma veega. 
  3. Lõika kartulid pooleks ja eemalda väikse lusikaga keskelt pisut sisu. Pane eemaldatud sisu eraldi kaussi ja lisa sinna jogurt, majonees, kurkum ja must sool. Käsiblenderiga tee nendest kreem.
  4. Pane kartulikreem pritskotti (või väiksesse kilekotti). Lõika ots ja pressi kreem kartuli südamikku.
  5. Kaunista, raputades peale pisut paprikamaitseainet ja tilli.

Lisa kommentaar

Email again: