Sel korral on Spice the Spirit loonud spetsiaalse suupisteretsepti, et su pidulaualt ei puuduks traditsioonilise hõnguga ent vegankuues maitsvad snäkid
Koostis:
- 10 väga väikest kartulit
- 1 tl veganjogurtit
- 1 tl majoneesi
- näpuotsaga musta soola
- näpuotsaga kurkumit
- tilli
- paprikamaitseainet
Valmistamine:
- Võta 10 miniatuurset kartulit, pese need puhtaks ja aseta potti. Lisa vesi ja pane siis pliidile 10 minutiks keema.
- Kontrolli noaga, kas kartulid on seest pehmed. Kurna ja loputa kartulid külma veega.
- Lõika kartulid pooleks ja eemalda väikse lusikaga keskelt pisut sisu. Pane eemaldatud sisu eraldi kaussi ja lisa sinna jogurt, majonees, kurkum ja must sool. Käsiblenderiga tee nendest kreem.
- Pane kartulikreem pritskotti (või väiksesse kilekotti). Lõika ots ja pressi kreem kartuli südamikku.
- Kaunista, raputades peale pisut paprikamaitseainet ja tilli.