Tofunagitsad on megahea snäkk ning meeldib ka neile, kes muidu tofut ei armasta.
Koostis:
- 1 plokk (küüslaugu)tofut
- 2 dl jahu
- 4 dl taimset piima
- 5 dl maisihelbeid
- 2 sl maitsepärmi
- 1 tl soola
- 1 tl sibulapulbrit
- pipart
- oliivõli
Valmistamine:
- Sega kõik kuivad koostisosad.
- Purusta sõrmede vahel maisihelbed peenemaks.
- Eraldi kaussi vala piim.
- Lõika tofust suupärased kolmnurgad. Kasta tofu piima sisse, siis jahusegusse, siis piima ja viimasena maisihelvestesse nii, et kõik küljed oleksid helvestega kaetud.
- Aseta nagitsad paberiga kaetud ahjuplaadile, pritsi veidi oliivõli ja küpseta eelkuumutatud ahjus 220 kraadi juures maksimaalselt 10 minutit.
- Naudi oma lemmikkastmetega!