Kommenteeri

Täna toome teieni talvenumbris ilmunud juustuse lillkapsa retsepti. Mõnusat kokkamist!

Koostis:

  • 1 keskmine lillkapsas
  • 1 pakk siidist tofut
  • 150 g taimset piima (1,5–3%)
  • 30 g maitsepärmi
  • 90 g valgeid konservube
  • 10 g soola
  • 1 peotäis värsket peterselli
  • pipart

Valmistamine

  1. Eelsoojenda ahi 190–200 kraadini. 
  2. Pese ja haki lillkapsas suuremateks tükkideks. 
  3. Kõik ülejäänud komponendid kaalu blenderisse ja püreesta ühtlaseks siidiseks massiks. 
  4. Tõsta lillkapsas ahjuvormi, vala peale juustukaste. 
  5. Sega läbi ja küpseta 25–30 minutit.

Retsept: Angelina Sorgina

Lisa kommentaar

Email again: