kahele
Maapähklikaste:
125 g Natty kreemist maapähklivõid
1 sl pruuni suhkrut
1 sl riisiäädikat
2 sl sidrunimahla
3 sl Sweet Chili kastet
2 küüslauguküünt
3 sl keevat vett
soola
Friikartulid:
4–5 suurt kartulit
meresoola
rapsiõli
Valmistamine:
Friikartulite jaoks pese ja koori kartulid, tükelda ühesuurusteks pulkadeks. Keeda soolaga maitsestatud vees 3 minutit. Seejärel kurna ja friteeri madalal kuumusel kergelt. Lõpuks friteeri, kuni saavutad mõnusa krõbeduse ja kuldpruuni värvi. Maitsesta meresoolaga.
Kastme jaoks blenderda omavahel kõik koostisained ühtlaseks massiks ja seejärel maitsesta soolaga. Serveeri kastet koos friikartulitega.
Retsepti autoriks on: Natty
www.natty.ee