Piparkoogihõngulised pannkoogid

Foto: Helen Nurmsoo

Lase jõulumeeleolu kööki nende imemaitsvate pannukatega! Seda retsepti on lihtne meelde jätta, sest kõiki koostisosasid läheb sisse üks, ainult õige mõõtühik tuleb meelde jätta. Kui piparkoogimaitseaine ära jätta, siis saad saad retsepti kasutada ka väljaspool jõuluaega.

Koostisosad

1 tass kikerhernejahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl piparkoogimaitseainet
1 banaan
1 tass taimset piima
soovi korral 1 spl agaavisiirupit

Serveerimiseks

maapähklivõid
šokolaadipudingut
moosi
muid meelepäraseid lisandeid

Valmistamine

1. Sega kikerhernajhu küpsetuspulbri ja piparkoogimaitseainega. Purusta kahvliga banaan ja lisa sellele taimne piim. Sega kõik omavahel kokku ja soovi korral lisa agaavisiirup. Kui tainas on liiga paks, lisa veidi vett või taimset piima.

2. Küpseta väikesed pannkoogid. Suuremale pannile mahu umbes 4 pannukat. Vajadusel kasuta küpsetamisel õli.

3. Serveeri moosi, šokolaadipudingu, maapähklivõi ja muu meelepärasega.

Retsept: Annaliisa Post
Foto: Helen Nurmsoo