Metsakontsert HOOVUS toimub juulis!

HOOVUS 2021 metsakontsert leiab aset 22. juulil Vääna-Jõesuus, Rannapealse hoovil ning metsapargis. Kontserti iseloomustab hubane atmosfäär, õdus muusika, omanäolised kunstid ning meeltemaitsed merehõngulises roheluses ja loomulikult ilusad inimesed selle kõige keskmes.

Üles astuvad tunnustatud muusikud ja heliloojad. Etteaste teeb dirigent Kristjan Järvi ühes keelpillikvarteti Preziosoga, kelle muusika liidetakse õhtu käigus Mick Pedaja kosmilise bändiga. Unikaalse ja pehme helikeelega Kelly Vask soojendab üles kogu õhustiku ning õhtu lõpetab eriti gruuvilise ja mõnusa rütmiga DJ Anderson. 

Hoovialal ning metsa all kohtab silmailu KunstiKuurist, kui kogu ümbritsevast olustikust. Kohvikuala pakub head ja paremat täistaimset söögi-joogi poolist ning pisemad leiavad omale tegevust lastele mõeldud alalt.

“Ürituse korraldajatena rõhume võimalikult väikesele ökoloogilisele jalajäljele. Leiame palju rakendust taaskasutusele, väldime plastiku kasutamist, kutsume kohalikke inimesi jalgsi või rattal. Kaasame korraldusse ja tegemistesse noori ning pakume keskkonna- ja tervisesõbralikku vegan sööki-jooki,” selgitab Hoovuse korraldaja Angeelia Pedaja.

Pileteid on võimalik soetada vaid eelmüügist, kuna kohtade arv on piiratud. Uksed on avatud ka end hästi ülalpidavatele loomariigi esindajatele.

Saa osa selle suve ühest mõnusaimast olemisest!

Piletid: www.ticketer.ee/hoovus-2021/

Facebook: Hoovus Festival
Instagram: hoovusfestival