Tahaks vegan hommikusööki, aga ei taha tofust “muna”putru valmistada? Proovi seda falafeli scramble’it. Sellest retseptist saab söönuks kuus inimest.
Vaja läheb:
1 sl õli
200 g kikerherneid (purgist või ise keedetud ja veidi tooreks jäetud)
3 sl värsket hakitud koriandrit
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
2/3 tl vürtsköömnepulbrit
0,5 tl soola
1 sl tahiinit
1 sl sidrunimahla
pipart
Serveerimiseks:
ciabatta’t
rohelist salatit
veganmajoneesi
tomatit
Valmistamine:
Haki sibul ja küüslauk ning prae õlis kuldpruuniks. Haki värske koriander. Pese ja kurna kikerherned. Lisa ka ülejäänud koostisained pannile ning sega. Tambi pudrunuiaga kikerherned veidi katki. Maitse ja lisa soovi korral soola. Serveeri ciabatta’l salati, majoneesi ja tomatiga.
Retsepti autoriks on: Elys Limbak
Instagram: @elyslimbak